Home
Videos uploaded by user “Mÿ Pûmpkîñ”
Untitled
 
00:16
Views: 43 Mÿ Pûmpkîñ
Kushëriri im Davidi😇
 
00:31
Ai në të vërtet është 2 vjeç.Dhe quhet David Toçi!😂🤣😂🤣😂Hahahahhah
Views: 59 Mÿ Pûmpkîñ
Untitled
 
00:16
Views: 16 Mÿ Pûmpkîñ
Ice❄️Tea🍵Peach🍑|❄️🍵🍑||Yummy And Cooking|Part 2|Mŷ Pûmpkîñ
 
00:06
🍑❄️🍵 Peach-Ice-Tea 🍵🍑❄️ Tea-Ice-Peach 🍵❄️🍑 Tea-Ice-Peach 🍑🍵❄️ Peach-Tea-Ice ❄️🍵🍑 Ice-Tea-Peach ❄️🍑🍵 Ice-Peach-Tea F i n a l l y ~ h e he ~
Views: 6 Mÿ Pûmpkîñ
Some messed up trafic!😓🤦‍♀️ | Normal Stuff | Part 1 | Mŷ Pümpkîñ
 
00:08
Lol guys the “TRAFIC” was terrible!🤦‍♀️😶😐😑
Views: 3 Mÿ Pûmpkîñ
Te Xibraku
 
00:07
Views: 15 Mÿ Pûmpkîñ
Uuuuuaaaaaauuuuuu!😱😱😱😱😱+😍😍😍😍😍😍😍😍🤭🤭🤭🤭🤭=😊👍👍❄️❄️❄️❄️❄️(happy for snowing in here)!
 
00:10
Jam e gezuar me ne fund Hera e pare sa mire!😉😏😏😍😍😍😝😝😀😀😀😃😃😃😄😄😄😁😁😆
Views: 43 Mÿ Pûmpkîñ
1020 Views/Shikime SPECIAl! | Contest | (READ/LEXO DESCRIPTION) |Mŷ Pümpkîñ
 
01:34
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️THANK YOU VERY MUCH!❤️ ❤️SHUMË FALEMINDERIT!❤️ ❤️Contest❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Watch Video❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Apps I used:❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️YouTube❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Into Apex Maker❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️YouCut❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Logo Maker❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Views: 18 Mÿ Pûmpkîñ
24 March 2019
 
00:27
Views: 16 Mÿ Pûmpkîñ
A Beatiful View of the sea!|Mŷ Pûmpkîñ
 
00:13
Yeah, we went there welp guys I have a super surprise for you !😜
Views: 7 Mÿ Pûmpkîñ
Aww!🥰She’s so cute!😘❤️|Mŷ Pûmpkîñ
 
00:06
Heyyyy Guys! So we went to Livia Home, anddddd we saw this CUTIE!And awwwww I ABSOLUTELY LOVE CATS 🐈 💖🥰😘❤️OMG its like so Fricking CUUUUUTEEEEEEEEEE!!!!
Views: 9 Mÿ Pûmpkîñ
Ne durres
 
00:16
Views: 24 Mÿ Pûmpkîñ
29 August 2017
 
00:20
Views: 79 Mÿ Pûmpkîñ
This is when we were last Summer.|Mŷ Pûmpkîñ
 
00:11
Last Summer was just WOW!🤩
Views: 6 Mÿ Pûmpkîñ
Në Montegreno 2
 
00:27
Pjesa e dytë.Faleminderit!☺️😊
Views: 14 Mÿ Pûmpkîñ
YUMMY!!😋🤤😘🥰||Yummy and Cooking|Part 4|Mŷ Pünpkîñ
 
00:06
ANOTHER NEW SERIES!!Anddd by this I mean that we are going to make series with parts and they’re never gonna end!!
Views: 6 Mÿ Pûmpkîñ
A view of the sea🌊 ||Part Two||Mŷ Pümpkîñ
 
00:06
Welp!This is going to be in pats because I’m going to record many beautiful views of the wonderful and beautiful sea ! 🌊
Views: 5 Mÿ Pûmpkîñ
At Stephen Center | Yummy And Cooking | Part 5 | Mŷ Pümpkîñ
 
00:06
We went to Stephen Centre because I had basketball yesterday and it was the last day ( Friday ) so my mom told me that I deserved it.By the way there’s gonna he a surprise for you guys very soon!🤗
Views: 6 Mÿ Pûmpkîñ
my first live stream
 
00:00
this is my first live stream EVER!!!!!
Views: 0 Mÿ Pûmpkîñ
Në Montenegro🇲🇪
 
00:15
Në Montegreno 🇲🇪 me mamin dhe babin vapor .Unë kam shkuar me pushime.Episodi 1
Views: 49 Mÿ Pûmpkîñ
Pema jonë e re e Vitit Të Ri dhe Krishtlindjes.🎄🎄🎄🎈🎈🎈🎁🎁🎁
 
00:11
Faleminderit,videot e tjera do ti bëj nga komentet tuaja!🙃😉😘
Views: 34 Mÿ Pûmpkîñ
Tek Parku Ashik | At the Ashik Park | Travel and Fun | Part 1 | Mŷ Pûmpkîñ
 
00:10
Location: Ashik Park Complex Location : Kompleksi Parku Ashik
Views: 10 Mÿ Pûmpkîñ
GËZUAR VITIN E RI 2019!!🥳🥳🥳
 
00:06
Gêzuar Vitin e ri të gjithëve!Shpresoj që të keni pushime të mrekullueshme!❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚
Views: 71 Mÿ Pûmpkîñ
(My Name) Feeding This Cutie!🤩🥰😜😘❤️|Mŷ Pûmpkîñ |
 
00:10
“(My Name)” Is A Secret And I’m going to show it to You Guys Later, But You Need To Make Me A Favor~😜😉
Views: 9 Mÿ Pûmpkîñ
Vila në Durrës
 
00:06
Qyteti:Durrës Fshati:Qerret(Mali i robit) Lagjja:Pishat e buta Përshëndetje sot ishim në vilën tonë në Durrës dhe menduam të bënim një video të këtij peisazhi të mrekullueshëm.Shpresoj që videoa t’ju pëlqej!Faleminderit!Mirupafahim!
Views: 56 Mÿ Pûmpkîñ
Për vrap tek liqeni|For a run at a lake|My pumpkin
 
00:11
Këtu jam tek liqeni për vrap. Here I am at a lake for a run. Faleminderit që shikuat dhe mos harroni që të bëni Like, Subscribe dhe Share për më shumë! Thank you for watching and don’t forget to Like, Subscribe and Share for more!
Views: 26 Mÿ Pûmpkîñ
Pema e keti viti🎄🎁🎉🎈 | Cute Stuff | Mŷ Pümpkîñ
 
00:53
Mind te shikoni qe Keli Blere drita te reja sepse te tjerat jane prishur.
Views: 177 Mÿ Pûmpkîñ
Atë verë ishim në Shkuma Parti(Foam Party)
 
00:26
Do të bëj video dhe më të bukura për ju!😊☺️
Views: 34 Mÿ Pûmpkîñ
Reklama e World Flex😍😍😍😜😜😜!!!
 
00:11
Hahahahah saaaaaa miiiirëëë!!!!Atë ditë shkova tek “TEGU”Dhe pasi kishim mbaruar pazaret në InterSpar(InterShpar) ne shkuam aty e pyeta mamin per reklamën dhe e bëm.
Views: 63 Mÿ Pûmpkîñ
Kapësja e Ëndërrave të Këqia|Bad Dream Catcher |For more info look into the link in description.
 
00:01
Kjo gjë ju ndihmon duke ndaluar “Ëndërrat e Këqia”. This thing helps you with managing to stop(catch) the Nightmares/Bad Dreams that you may have. Mos harroni të bëni Subscribe, Like dhe Share për më shumë video. Don’t forget to Subscribe, Like and Share for more videos.
Views: 19 Mÿ Pûmpkîñ
Unë me peliçe
 
00:06
Hahahahah me vërtet uuuaaa sa e bukur jam apo jo!?
Views: 65 Mÿ Pûmpkîñ